Logo

A Balassi Bálint Színház Nonprofit Kft. által üzemeltetett Balassi Bálint Színház az európai kultúrkörhöz illeszkedő szellemiség elmélyítését tűzte ki céljául a nézői számára. A színház a Mátra nyugati kapujánál, Pásztón található. A város a mátrai idegenforgalom egyik központja, amelynek közelében helyezkedik el Mátraverebély-Szentkút, Fallóskút, de Hollókő is, amely a világörökség része.


Nagy lelkesedéssel és várakozással telve nézünk a következő évad elé bízva abban, hogy a jelenlegi veszélyhelyzet elmúltával újult erővel indulhat újra az alkotói munka. Terveinkben szerepel négy új előadás színpadra vitele, amelyből kettő ősbemutató. Természetesen a továbbiakban is szándékunkban áll a jelentősebb városi rendezvényeken, a különböző alapítványi gálákon és a középiskolai rendezvényeken való részvétel, továbbá tervezünk tájelőadásokat is. Többek között Vácra, Gödöllőre, Hollókőre, Szentkútra, de Fallóskútra is. 

A színház tagjai; Kautzky Armand (igazgató), Katona Attila, Katona József István, Gerner Csaba, Nyertes Zsuzsa, Fejes Katica, Czikora László, Ónodi Gábor, Kovács Jenő, Katona Andrea, Nagy Orsolya, Mester Emese.

Vezetőség

Kautzky Armand

Színházigazgató, Színművész

Katona Attila

Zeneszerző
Katona József

Katona József István

Díszlettervező, Képzőművész
Gerner Csaba

Gerner Csaba

Művészeti vezető, Rendező, Színművész

Nagy Orsolya

Kuratóriumi elnök, Újságíró

Műszak

Kovács Jenő László

Műszakvezető

Katona Andrea

Asszisztens

Színészeink

Czikora István László

Színművész, Énekművész

Fejes Katica

Színész

Nagy Noémi

Énekművész

Nyertes Zsuzsa

Színművész

Ónodi Gábor

Színművész